İSTANBUL / PENDİK - Şeyhli Anaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Öğrencilerimiz de özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik kültürel ve sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmiştir. Geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler planlanarak uygulanmıştır.

Mrt

''Farklılıklarımızla Hayatı Renklendiriyoruz.'' 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklâl Mücadelesinin bütün kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Robotların hayatımızda ne işe yaradığı, nasıl çalıştığı ile ilgili algoritmaya küçük bir giriş yaptığımız Anaokulumuz Aile Katılımı ‘Robot Şenliği’ Etkinliğimiz yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. Yıldönümü vesilesiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u rahmetle anıyoruz. ‘’ Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’’

Mrt

“Dünyada her şey kadının eseridir.” . Mustafa Kemal Atatürk.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerinde Kültürel öğeler içeren etkinliklere yer verilerek, kültüren ögelerimiz somutlaştırılarak öğrencilerimize aktarılmaya çalışıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak Ayı yazar buluşmaları etkinliğimizde; Eğitimci Yazar Ayşe KAYA bizlere eşlik ederek çok güzel bir söyleşi ve etkinlikler gerçekleştirdi. Okulumuz adına kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Aralık ayında okulumuzda ‘Küçük Su Damlası’ isimli hikaye kitabı okundu. Sonrasında çocukların kendi özgün çizimleri ile boyadıkları kumaşlarla etkinliğimiz tamamlandı.

Kas

Geleceğimizi Fedakarlıklarıyla İmar Eden Tüm Değerli Öğretmenlerimizin " Öğretmenler Günü " Kutlu Olsun

Ekm

MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereğince yapılacak olan  2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği  Genel Kurul Toplantısı ekte yer alan resmi yazıdaki gündem maddelerinin görüşülmesi şeklinde 11.10.2023 Çarşamba günü Saat 13:00'te Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Toplantı için yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 18.10.2023 Çarşamba  günü saat 13:00 te yeterli çoğunluğa bakılmaksızın tekrarlanacaktır.

Toplantıya katılımınız sağlıklı bir okul ortamının kurulması, okulumuza ve okul aile birliğine vereceğiniz destek açısından bizleri onurlandıracaktır.

Yapmış olduğunuz destekten ötürü teşekkür ederiz

Duygu YAYIK